Møter & kurs

Møterommet vårt er ideelt for ledersamlinger, strategimøter og andre små kurs og møter.

U bord

Klasserom

Kino

Sentral beliggenhet

Med kort gåavstand til byens hjerte.

(+47) 53 00 22 00
Strangehagen 2, 5011 Bergen

Møterommet

Møterommet har kapasitet på opptil 20 personer. Vårt konferanserom er utstyrt med en 80′ skjerm med kamera/speakere for digitale møter. Trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet. I forbindelse med pauser kan gjestene våre fritt benytte peisestuen og vår trivelige bakhage. Vi tilbyr ulike typer servering under arrangementet der det benyttes kortreiste råvarer fra lokale småskalaprodusenter der dette er mulig.

Dagpakke per person

Fra kr 275

Arrangement

Kom gjerne med ønsker – vi skreddersyr til deg, enten du skal arrangere et dagsmøte eller en hel helgesamling. Vi kommer gjerne med forslag til aktiviteter om dersom dette er ønskelig. Det er også mulig å leie hele hotellet. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Bespisning

Skal du holde møte eller kurs på hotellet, kan vi tilby forskjellige typer bevertning. Da vi har fokus på ferske og lokale råvarer, bestilles dette inn ved behov og bestilling. Bevertning må derfor forhåndsbestilles. Vi har dessuten full skjenkeløyve, og ett utvalg av mineralvann tilgjengelig.

Vi kan tilby følgende bevertning:

  • Fruktfat
  • Bakverk
  • Lett lunsj, for eksempel suppe eller sandwich
  • Varm hovedrett
  • 2- eller 3-retters lunsj

Send en forespørsel

Skriv så detaljert som mulig, slik at vi kan ta kontakt med best mulig tilbud til ditt arrangement. Om du ønsker å arrangere tilstelninger utenom normal arbeidstid, bruk skjemaet nedenfor.