Foto: Christer Rønnestad

Romantisk pakke

Ta en velfortjent pause fra hverdagen og overrask din kjære med en tur til Bergen.

Med vår beliggenhet på Klosteret, med sjarmerende smitt og smau, er du kun 7 minutter unna Torgalmenningen. Matbyen Bergen byr på bl a kortreist mat i verdensklasse og varierte kulturopplevelser. Hva med å avslutte dagen med å se på solnedgangen i Nordnesparken? Før avreise frister vi med en deilig frokost med hjemmelaget brød, nypresset fersk juice og godt pålegg.

Klosterhagen hotell familie i kajakk foto: Norges Fiskerimuseum

Foto: Bergen Reiselivslag – Robin Strand – visitbergen.com

Pakken inkluderer:

  • Overnatting i oppgradert rom med frokost
  • En flaske musserende og frukt/sjokolade på rom ved ankomst
  • Hjemmelaget frokost, servert på rommet hvis dere ønsker
  • Sen utsjekk kl. 1400
Pris

Fra kr 2200 pr natt

Se også våre andre opplevelser!

Venninnetur med shopping

Venninnetur med shopping

Hva med å treffes i vestlandets hovedstad Bergen? Byen mellom de syv fjell byr på bl a kortreist mat i verdensklasse, en allsidig kulturscene, spennende aktiviteter og gode shoppingmuligheter. Companys har et spennende utvalg av merker med god kvalitet og vi bestiller personlig shopping for dere!

les mer
Turpakke for fjellgeitene

Turpakke for fjellgeitene

Byen mellom de 7 fjell byr på flotte fjellturer med start kun 10 minutter fra sentrumskjernen. Vi lager en deilig nistepakke med frukt og mineralvann. Dere låner varme sitteunderlag og tips via UT appen.

les mer
Familiepakke

Familiepakke

Besøk Akvariet med spennende opplevelser for både små og store! En tur opp med Fløibanen er et must, og Fyllingsdalen Teater spiller Hakkebakkeskogen utendørs på Fløysletten hver dag i perioden 26.juni – 15.august. På VilVite kan hele familien både eksperimentere og utforske. En liten spasertur unna finner dere Nordnes Sjøbad med bading i sjø kombinert med oppvarmet basseng.

les mer