Foto: Robin Strand

Turpakke for fjellgeitene

Byen mellom de 7 fjell byr på flotte fjellturer med start kun 10 minutter fra sentrumskjernen. Vi lager en deilig nistepakke med frukt og mineralvann. Dere låner varme sitteunderlag og tips via UT appen. Vil du på Stoplejakt? En av våre ansatte har snart tatt alle stolpene i Bergen og omegn. Hun tipser gjerne om flotte turer, både korte og lange.

Klosterhagen hotell familie i kajakk foto: Norges Fiskerimuseum

Foto: Bergen Reiselivslag – Robin Strand – visitbergen.com

Pakken inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom med hjemmelaget frokost
  • Nistepakke og mineralvann
  • Utlån av sitteunderlag
  • Tips fra lokalkjent
Dobbeltrom

Fra kr 1690 pr natt

Trippelrom

Fra kr 1890 pr natt

Familierom

Fra kr 2090 pr natt

Klosterhagen hotell Familieopplevelse klatrepark Foto: Fløyen

Foto: Bergen Reiselivslag – Espen Haagensen – visitbergen.com

Klosterhagen Hotell Familie Foto: Thor Hakonsen

Foto: Robin Strand

Se også våre andre opplevelser!

Venninnetur med shopping

Venninnetur med shopping

Hva med å treffes i vestlandets hovedstad Bergen? Byen mellom de syv fjell byr på bl a kortreist mat i verdensklasse, en allsidig kulturscene, spennende aktiviteter og gode shoppingmuligheter. Companys har et spennende utvalg av merker med god kvalitet og vi bestiller personlig shopping for dere!

les mer
Romantisk pakke

Romantisk pakke

Ta en velfortjent pause fra hverdagen og overrask din kjære med en tur til Bergen. Med vår beliggenhet på Klosteret, med sjarmerende smitt og smau, er du kun 7 minutter unna Torgalmenningen.

les mer
Familiepakke

Familiepakke

Besøk Akvariet med spennende opplevelser for både små og store! En tur opp med Fløibanen er et must, og Fyllingsdalen Teater spiller Hakkebakkeskogen utendørs på Fløysletten hver dag i perioden 26.juni – 15.august. På VilVite kan hele familien både eksperimentere og utforske. En liten spasertur unna finner dere Nordnes Sjøbad med bading i sjø kombinert med oppvarmet basseng.

les mer