Overnatting

Våre rom

Rombeskrivelse

Klosterhagen tilbyr 15 rom av ulike størrelser og utforming. Alle rom har eget bad, flatskjerm med strømmetjenester via Google Chromecast, og trådløst internett.
Vi gjør oppmerksom på at alle rommene er i 2. og 3. etasje, uten tilgang til heis, men vi er selvsagt behjelpelig med bagasje dersom dette er ønskelig! Rommene i 3 etasje har skråtak og god utsikt fra takvinduene mot Bergen sentrum og Byfjorden.

Enkeltrom

Dobbeltrom

Trippelrom

Familierom

Enkeltrom 90

Størrelse: ca 10 m2   |   Maks. gjester: 1 person

Enkeltrom 90 er lokalisert i tredje etasje med en fantastisk utsikt til Fløyen, og er vårt rimeligste alternativ. Rommet er utstyrt med vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. En komfortabel seng med behagelige puter og dyne sikrer deg en god natts søvn.

Pris per natt

Fra 990 kr

Enkeltrom

Størrelse: ca 12 m2   |   Maks. gjester: 1 person

Enkeltrommene er fordelt i både annen og tredje etasje. Rommet er utstyrt med vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. En komfortabel seng med behagelige puter og dyne sikrer deg en god natts søvn.

Pris per natt

Fra 1090 kr

Dobbeltrom

Størrelse: ca 15 m2   |   Maks. gjester: 2 personer

Dobbeltrommene er fordelt i både annen og tredje etasje. Rommet er utstyrt med vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. En komfortabel dobbeltseng med gode puter og dyner sikrer deg en god natts søvn.

Pris per natt

Fra 1290 kr

Twinrom

Størrelse: ca 16 m2   |   Maks. gjester: 2 personer

Det er ett twinrom i hver etasje, og her kan en velge mellom to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Rommet er utstyrt med vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. Komfortable senger med gode puter og dyner sikrer deg en god natts søvn.

Pris per natt

Fra 1290 kr

Trippelrom

Størrelse: ca 18 m2   |   Maks gjester: 3 personer

Trippelrommet har en dobbeltseng og en enkeltseng, og passer ypperlig for dem som ønsker litt ekstra plass. Rommet er utstyrt med vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. Komfortable senger med gode puter og dyner sikrer deg en god natts søvn. 

Pris per natt

Fra 1590 kr

Familierom med minikjøkken

Størrelse: ca 33 m2   |   Maks. gjester: 4 personer (2 voksne + 2 barn)

Familierommet har en dobbeltseng og en sovesofa, og passer perfekt for en familie på to voksne og to barn, eller tre voksne. Rommet har ett lite minikjøkken som inkluderer mikrobølgeovn, kjøleskap og en kjøkkenvask. Bestikk og servise er tilgjengelig på forespørsel. Dette rommet er derfor perfekt for lengre opphold, da det har egen inngang. Vi gjør oppmerksom på at rommet har høydeforskjeller i form av trapper og høy dørkarm ved inngangen. Ellers er rommet også utstyrt med vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. Komfortable senger med gode puter og dyner sikrer deg en god natts søvn.

Pris per natt

Fra 1890 kr

Familierom med utsikt

Størrelse: ca 24 m2   |   Maks. gjester: 4 personer (2 voksne & 2 barn)

Familierommet har en dobbeltseng og en sovesofa, og passer perfekt for en familie på to voksne og to barn, eller tre voksne. Badet er stort og romslig, og her er hotellets eneste badekar. Her kan en pusse tenner og ha en enestående utsikt til Ulriken. Ellers er rommet utstyrt med kjøleskap, vannkoker, skrivepult, tv med oppkobling til Google Chromecast, hårføner og forstørrelsesspeil på badet. Komfortable senger med gode puter og dyner sikrer deg en god natts søvn.

Pris per natt

Fra 1790 kr