Klosterhagen Hotell har som målsetting å tilby sine gjester en velsmakende frokost basert på hjemmelaget mat og kortreiste råvarer.

Sett i et historisk perspektiv, var Munkeliv Kloster forsynt med råvarer fra over 300 gårder i distriktet. Vi ønsker å videreføre denne tradisjonen ved å ha fokus på lokal og nasjonal tilhørighet så langt det er mulig, og samtidig fortelle historien bak maten vi serverer.

Vi baker vårt eget brød, koker vårt eget syltetøy og presser vår egen juice for å gi våre gjester den aller beste starten på dagen. Gjestene våre fra TripAdvisor er enige:

“Breakfast was plentiful with an amazing choice to suit any diet or taste. I was particularly taken with the variety of fish available. The hotel prides itself on their use of local and home made produce, all of which was delicious.”  – Pulley, Juni 2017

“Loved the breakfast – wide range of delicious, home-made offerings – actually the best breakfast we’ve found in any moderately priced hotel in numerous trips through Europe ” – Gwen, Juni 2017

“Made my friends jealous every day – and they stayed at a 4star near the harbour… Quiet room, extremely friendly staff and again: best breakfast in town!” – Nicolai, Juni 2017